__ Agenda

The LA2018 Main Stage is an eCommerce innovation hub where keynote speakers, industry experts and panels come together to share ideas. The Tech Stage is an education centre with live Linnworks demos, specialist panel discussions and workshops focusing on specific sales platform tools. 

  • 08:30
    Registration/Coffee
    Length: 60 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

  • 09:30
    Linn Academy 2018 Opening
    Length: 40 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Mark Jeffries
    Speaker
  • 10:10
    Opening Keynote
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 10:40
    Break
    Length: 40 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 11:20
    Keynote
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 11:50
    Keynote
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 12:20
    Break
    Length: 20 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 12:40
    Group Panel
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 13:10
    Lunch
    Length: 50 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 14:00
    Group Panel
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 14:30
    Keynote
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 15:00
    Break
    Length: 20 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 15:20
    Keynote
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 15:50
    Break
    Length: 20 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 16:10
    Keynote
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 16:40
    Closing Message
    Length: 20 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    William Johnson
    Speaker
  • 11:20
    Workshop
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 11:50
    Workshop
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 12:20
    Break
    Length: 20 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 12:40
    Workshop
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 13:10
    Lunch
    Length: 50 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 14:00
    Workshop
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 14:30
    Workshop
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 15:00
    Break
    Length: 20 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 15:20
    Workshop
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 15:50
    Break
    Length: 20 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker
  • 16:10
    Workshop
    Length: 30 minutes

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id.

    Robert Downey
    Speaker

Sign up For Linn Academy Updates

"

Great event with a great venue and impressive speakers. One to one sessions were great!

"

"

Absolutely superb - best conference of the year!

"

"

2017's event has inspired me to push ourselves further for 2018. Look forward to the next one.

"

"

Great venue + Learning from Industry experts.

"

"

Some very insightful talks on the future has helped me to formulate a strategy.

"

"

Good general offering of topical and relevant speaker presentations.

"

"

Learnt so much and came away with loads of ideas.

"